Bulancak'a yeni mekan
23:23 | Author: OnlineGiresun
http://www.kenthaber.com/Resimler/2009/01/28/00120422.jpg

Bulancak’ın yeni mekanı Çamlık Restaurant

Bulancak’ın güzel mekanlardan biri olan Çamlık Aile Salonu konuklarını sıcak ve bir o kadar da güler yüzlü bir atmosferde karşılıyor.

Kapılarını sabah 08.00’de sabah kahvaltısı ile açan Çamlık Restaurant müşteri ve konuklarına gün içerisinde Öğlen menüsü ve aperatif yemekler eşliğinde ağırlıyor.


Mekan akşamları ve özel günlerde konuklarına çeşitli bir o kadarda özel menüler sunmaya devam ediyor.Çamlık Restauranta gece eğlenceli ve sohbet dolu bir ortamda devam ediyor.Toplam da 160 kişilik oturma kapasitesi ile her türlü organizasyona açık olan mekan özel bayi toplantıları için eşsiz bir yer.
Çamlık restaurantın ayrıca yazın ve kışın yarı acık çay bahçesi mevcut.
Çamlık restaurantın yemekleri ağız tatlarına hitap eden aşçılar tarafından hazırlanıyor.Her biri ayrı lezzete sahip mönüde ızgara çeşitleri ve sebze tabağı en beğenilenler arasında.Tatlı menüsünde ise eşsiz tatlıları bulmak mümkün.
Günün her saatinde Karadeniz’in o eşsiz manzarası eşliginde müzik dinleyebilirsiniz.Sizde güzel bir vakit geçirmek ve o eşsiz tatları tatmak istiyor iseniz ne duruyorsunuz.Hemen aileniz ve sevdikleriniz ile birlikte Çamlık Aile Salonunda yerinizi alın.


Giresun Bulancak Karayolu Üzeri Talipli Köyü BULANCAK
Tel: 0(454)3185283

This entry was posted on 23:23 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

1 yorum:

On 13 Temmuz 2012 13:38 , servis dedi ki...

Sayın blog söneticisi öncelikle paylaşımlarınız için teşekkür ederiz.Ekibimiz reklam rehber olarak paylaşımlarınızı çok dikkat çekici bulduk başarılarınızın devamını dileriz.